Pages

4 Sebab Anda Perlu Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Saturday, June 9, 2018

Hai semua..anda dah mendaftar ahli Shaklee? Kebanyakan dari kita yang memang pengguna tegar produk Shaklee pasti tak melepaskan peluang untuk menjadi ahli. Bila dah menjadi ahli, pengguna dah boleh membeli dengan harga yang lebih murah. Nak jadi ahli pun tak susah, hanya dapatkan nama seorang pengedar Shaklee yang sah dan boleh mendaftar di bawah pengedar tersebut. Yuran ahli pun tersangatlah berpatutan, hanya RM75 untuk seumur hidup atau pun boleh mendaftar percuma dengan belian melebihi 200UV (RM800)

Tapi selain dari dapatkan harga yang lebih murah, sebenarnya banyak lagi kelebihan yang anda dapat bila menjadi ahli Shaklee. Tak kiralah kalau sekadar nak makan sendiri atau pun nak membina empayar bisnes dengan Shaklee. Jom kita lihat 4 sebab utama kenapa anda perlu mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee.


4 Sebab Utama

1) Cash Back / Bonus
- Jika di dalam bulan tersebut, anda membuat pembelian melebihi 150uv, sebanyak RM23 akan dimasukkan ke akaun anda pada pertengahan bulan depannya. Inilah yang dipanggil sebagai Cash Back.
- Nilai cash back ini berbeza-beza, semakin tinggi nilai UV, semakin tinggi nilai peratus %, maka semakin banyaklah tunai yang anda akan dapat.
- UV ni ibarat point, dan setiap produk Shaklee mempunyai nilai point nya yang tersendiri. Anda boleh merujuk nilai UV ni di dalam starter kit yang anda terima sewaktu pendaftaran.
- Jangan risau, UV point ini anda boleh kumpulkan sepanjang bulan, maksudnya anda boleh gabungkan seberapa banyak pun resit pembelian sepanjang tempoh sebulan itu.


2) Sistem Shopping Online
- Setelah anda mendaftar sebagai ahli, anda akan menerima sistem Shaklee anda sendiri di dalam Shaklee2u.
- Melalui sistem ini, anda boleh membuat pembelian secara terus melalui Shaklee tanpa perlu ke cawangan atau melalui pengedar yang lain.
- Dan sekiranya terdapat saudara mara atau rakan-rakan yang berminat dengan produk Shaklee, anda juga boleh membuat pembelian untuk mereka dan boleh terus dihantar ke alamat penerima.
- Melalui sistem ini juga, anda boleh memeriksa jumlah point yang telah diterima dan promosi-promosi yang terdapat di dalam Shaklee.


3) Penghantaran Terus Dari Shaklee
- Konsep ini sama dengan konsep Dropship, di mana kita tak perlu menyimpan stok, semuanya akan diuruskan oleh Shaklee.
- Bila anda dah buat pembelian melalui sistem, Shaklee akan uruskan kesemuanya. Dari segi pembungkusan sehinggalah kepada penghantaran.
- Yang lebih menarik, di dalam sistem ini juga turut disediakn tracking number secara online, maka anda boleh memeriksa status pembelian anda dengan lebih mudah.
- Kadar pos juga sangatlah berbaloi, hanya RM10 untuk setiap pembelian, tidak kira berapa banyak pun produk Shaklee yang anda beli. Tapi jika anda membeli melebihi 200uv, kadar pos adalah percuma sahaja.
- Kaedah dropship ini sangatlah memudahkan untuk pengguna yang sukar untuk ke cawangan atau pun kepada peniaga-peniaga Shaklee.


4) Tidak Perlukan Modal Jika Hendak Berniaga
- Sekiranya anda telah menjadi ahli dan timbul minat untuk berniaga, anda boleh meneruskan minat anda itu tanpa perlu risaukan tentang masalah modal.
- Ini kerana, di dalam bisnes Shaklee, pelanggan akan membuat pembayaran dahulu. Seterusnya anda boleh membuat pembelian melalui sistem dan Shaklee akan uruskan semuanya. Sangat mudah kan?
- Disebabkan itulah ramai ahli-ahli yang mulanya hanya makan sendiri tetapi akhirnya menjadi pengedar Shaklee disebabkan kaedah bisnes yang mudah. (contoh terdekat saya sendiri..)Inilah dia 4 Sebab Utama Kenapa Anda Perlu Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee.

Jika anda berminat menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee, sila hubungi saya segera untuk proses pendaftaran.


Puan Hamidah
Call/Sms/Whatsapp: 013-5883810
Facebook: Hamidah Ahmad
Fpage : Kedai Vitamin Ummi
Pengedar Shaklee Perak
Penghantaran terus untuk kawasan Taiping, Kamunting, Bagan Serai, Semanggol, Kg Dew, Simpang dan Trong.
Penghantaran pos ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS